SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

AROMATERÁPIÁS HOLISZTIKUS KOZMETIKAI ARCKEZELÉSEK

Up & up – új, face lifting hatású masszázs* (35 perc) *2016. áprilistól kérhető szolgáltatás
Expressz kényeztetés luxus anyagokkal, keringést fokozó, ránckisimító, új masszírozási technikával. Pezsdítő arckezelés a Hungarian Spring termékcsalád arcradírjával, Extra elixírjével és Szépítő olajával.
Rose de Luxe – drágaköves mandala masszázs* (35 perc)
Rózsaolajos, drágaköves vitalizáló mandala masszázs a damaszkuszi rózsa különleges szépítő erejével, valamint rózsakvarc és a hegyikristály sejtmegújító, regeneráló és tisztító hatását ötvözve.
RelaxEnne – minden bőrtípusra ajánlott, ellazító, hidratáló arckezelés (60 perc)
A bőr hidratálására, táplálására szolgáló program, harmonizálja, ellazítja az egész szervezetet. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosás, peeling, harmonizáló masszázs, visszavezetés.
HarmonEnne – minden bőrtípusra ajánlott, kényeztető, tisztító arckezelés (90 perc)
Különleges, egyénre szabott kezelés, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosás, peeling, rövid tisztítás, vitalizáló és harmonizáló masszázs, harmonizáló maszk.
CleenEnne – tisztító kezelés problémás bőrre, de akár minden bőrtípusra is javasolt tavasszal, a megtisztulás idején (90 perc)
Tisztító program, amely a bőr mélytisztulását, gyulladáscsökkentését és regenerálását szolgálja. Tisztítja és remineralizálja a problémás bőrt, méregtelenít, segíti a természetes bőrfunkciók helyreállítását. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosás, peeling, gőzölés, felpuhító masszázs, tisztítás, fertőtlenítés, regenerálás, gyulladáscsökkentés, összehúzás szérummal/géllel/maszkkal, bőrharmonizálás, nyirokmasszázs, visszavezetés.
VitalEnne – vitalizáló, ránctalanító arckezelés érett bőrre (100/120 perc tisztítás nélkül/tisztítással)
Energetizáló, vitalizáló hatású kezelés, mely fokozza a sejtlégzést, a keringést, stimulálja az új sejtek képződését. Az eredmény friss, ragyogó és üde arcbőr. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosás, peeling, gőzölés, (tisztítás), regeneráló, vitalizáló hatóanyagok bőrbe masszírozása, vitalizáló maszk, regeneráló hatóanyag bőrbe simítása, vitalizáló, akkupresszúrás masszázs, visszavezetés.
Szemkontúr kezelés – az átható tekintetért. Minden bőr számára ajánlott. (30 perc)
Hűsítő, ránckisimító kezelés a fáradt szemkörnyék ápolására. Hatására kisimulnak a ráncok és elmúlik a stressz okozta szemfáradtság. A kezelés főbb mozzanatai: vitalizáló, sejtregeneráló, vitaminos hatóanyag finom bemasszírozása, regeneráló szemkontúr masszázs, regeneráló szempakolás, szem akupresszúra.
StimulEnne Rituálé – luxuskényeztetés az érett, fáradt bőr számára (120 perc)
Speciális növényi kivonatokkal kombinált különleges bőrfiatalító, bőrrugalmasító, energetizáló, relaxációs kezelés. A kezelés eredménye kisimult, gyönyörű arcbőr és felszabadult, örömmel telt lélek. A rituálé főbb mozzanatai: lábfürdő, ellazítás, arclemosás, peeling, Stimulenne extra lazító masszázs, gyógynövényes gőz alatti hatóanyag masszázs, stimuláló, regeneráló maszk, vitalizáló, sejtregeneráló, akupresszúrás masszázs, visszavezetés.
Mini lifting kezelés – intenzív hatóanyag bevitellel (50 perc)
Rendkívül intenzív hatású bőrfeszesítő kezelés, melyet akkor ajánlunk, ha csak egy órája van a szépségápoló programra, de mégis hatékony, látványos eredményre vágyik. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosás, mélytisztító maszk, szérum bőrbe masszírozása, arcmasszírozás, lifting maszk, visszavezetés.
Hungarian Spring Arckezelés – érett, dehidratált bőrre (tisztítás nélkül 80/ tisztítással 100 perc)
A Hungarian Spring termékekben lévő különleges hatóanyagok élettel és energiával töltik fel a bőrt. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosás, peeling, tisztító, regeneráló iszapmaszk, hatóanyag bemasszírozása, ajakmasszázs, (tisztítás), regeneráló lifting maszk, visszavezetés.
Hungarian Spring Luxus Rituálé – az érett bőr extra regenerálására (tisztítás nélkül 100/ tisztítással 120 perc)
Az egyedi rituálé mélyen ellazít, megérinti a lelket és a különleges anyagoknak köszönhetően sejtszinten is regenerálja, fiatalítja a bőrt. A kezelés ajándéka: gyönyörű, kisimult, életteli arcbőr és dekoltázs. A rituálé főbb mozzanatai: ellazító aromaterápiás lábfürdő, gerinc menti idegkilépési pontok aromaterápiás stimulálása, test ellazítása, arclemosás, peeling, tisztító, regeneráló iszapmaszk, hatóanyag bemasszírozás, ajakmasszázs, speciális mélydekoltázs masszázs, regeneráló, lifting maszk, kart és dekoltázst regeneráló masszázs, mélydekoltázs és arcmasszázs, pilleérintés, visszavezetés.
Adrienne Feller Termálvizes Megújulás – extra intenzív hatású arckezelés testbedörzsöléssel (tisztítás nélkül 100/tisztítással 120 perc)
Ez a különleges, luxus arckezelés újraéleszti a testet és a lelket, megszabadítja a bőrt a méreganyagoktól és megújítja annak szerkezetét. A Feller Adrienne által megkomponált megújulás ötvözi a már jól ismert DetoxEnne, Hungarian Spring, CleanEnne és a StimulEnne kezelések legintenzívebb hatóanyagait, így egyszerre méregtelenít, mélyen tisztít, remineralizál, regenerál, aktivizálja az anyagcsere folyamatokat, javítja a bőr struktúráját és fokozza a bőr vízmegkötő képességét. A Megújulás főbb mozzanatai: Ellazítás, testbedörzsölés méregtelenítő illóolajos keverékkel, arctisztítás, peeling, rozmaringos aromavizes gőzölés, felpuhítás, mélyrétegű tisztítás fito-esszenciával, termál mélytisztító maszk,extra nyugtató, regeneráló hatóanyag bevitele, 21 gyógynövényes maszk, stimuláló fito-esszencia és Hungarian Spring Hidratáló krém és Esszencia bemasszírozása, visszavezetés. A kezelés kiegészíthető méregtelenítő testradírozással és/vagy hosszabb detoxikáló testmasszázzsal is.
Rose de Luxe Mandala Rituálé – különleges rózsaolajos, drágaköves kényeztetés minden bőr számára (120 perc)
Különleges drágaköves kényeztetés a damaszkuszi rózsa illóolajának kivételes szépítő erejével, valamint a rózsakvarc és a hegyikristály sejtmegújító, regeneráló és tisztító hatását ötvözve. A kezelés célja ránctalanítás, mélyrétegű hidratálás és táplálás, sejtregenerálás, bőrfiatalítás, flow-hatás és luxus élmény. A Rituálé főbb mozzanatai: ellazítás, arctisztítás, peeling, intenzív hatóanyag bemasszírozása, a szemkörnyék regenerálása, regeneráló maszk, rózsás arcolajjal és tápláló krémmel bőrt élénkítő és liftingelő masszázs, drágaköves vitalizáló Mandala masszázs, extra hidratálás, visszavezetés.
Mengalír Rituálé – különleges mélyrelaxációs, áramlat élményt adó, harmonizáló aromaterápiás arcmasszázs rituálé. minden bőrtípusnak ajánlott. (90 perc)
A rituálé az időtlenség megélését, a test és lélek összehangolását adja ajándékba. Az arckezelés alatt lelki utazást élhet meg a vendég, amely csillapítja a haragot, oldja a félelmet, és esélyt ad a szervezetnek az öngyógyító folyamatok beindítására. Egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, segíti a befele fordulást, a rejtett tartalmak elengedését és segíti megérteni, hogy mi húzódik meg a szorongás, illetve esetleges betegségek mögött. Segít a döntéshozatalban, erősíti az empátiát. A kezelés során alkalmazott aventurin kristály gyógyhatását tekintve gyulladáscsökkentő, enyhíti a bőrallergiát, ekcémát, pszoriázist és aknét. A hegyikristály minden csakrát tisztít, harmonizál, hűsít, segíti a kommunikációt. A hangtál intenzív rezgésterápia.
Pour Homme Luxus Mini Arckezelés – ellazulás, felfrissülés férfiaknak (60 perc)
Ellazító, regeneráló, vitalizáló, energetizáló, harmonizáló arckezelés a teremtés koronáinak luxus anyagokkal. A kezelés főbb mozzanatai: ellazítás, arclemosó borogatás, peeling, mélytisztító maszk, vitalizáló masszázs, energetizáló maszk, harmonizáló masszázs, visszavezetés.
Pour Homme Luxus Rituálé – sejtszinten regeneráló luxus arckezelés férfiaknak. Belső figyelem, újjászületés. (tisztítás nélkül 100/ tisztítással 120 perc)
Különleges élmény, belső erőt felélesztő, szépítő gyógynövényekkel. A tömjén, szantál, rozmaring, gyömbér és a magyar termálvíz újjáéleszti a bőrt, a virágeszenciák és illóolajok ébresztően hatnak a lélekre. A rituáléban alkalmazott technikák ellazítják az idegeket, előhívják a belső békét, felfrissítik és sejtszinten regenerálják a bőrt. Minden bőrtípus számára. A rituálé főbb mozzanatai: ellazítás, Aromazen testbedörzsölés/hátmasszírozás, arclemosás aromavizes borogatással, peeling, mélytisztító, regeneráló maszk, vitalizáló masszírozás, energetizáló, anti aging maszk, kar és talpmasszírozás, vitalizáló, harmonizáló masszázs, pilleérintés, visszavezetés.

AROMATERÁPIÁS TESTKEZELÉSEK-TESTMASSZÁZSOK

Body Better Peeling – illóolajos, shea vajas peeling a selymes bőrért (zsályás-levendulás, palo santo–narancsos, vagy citromos-rozmaringos)
-a hát vagy a lábak vagy a karok átradírozása (10 perc)
-a teljes test átradírozása (30 perc)
Aromaterápiás hátmasszázs a háti izmok ellazítására (15/30 perc)
Aromaterápiás karmasszázs (10 perc)
Aromaterápiás talpmasszázs (20 perc)
Aromaterápiás hajkezelés, fejmasszázs (10 perc)
Aromazen – aromaterápiás testbedörzsölés (10 perc)
Aromazen – az öt elem tanára épülő aromaterápiás testmasszázs (50 perc)
Személyre szabott aromaterápiás testmasszázs – például lazító-nyugtató, élénkítő- energetizáló, izomgörcsöt oldó, méregtelenítő (DetoxEnne, Cellulit), nyirok- és érrendszeri keringést serkentő, súlycsökkentést elősegítő, vagy várandós kismamának kialakított masszázs (60 / 90 perc)
ImmunEnne – a szervezet immunerősítését, energetizálását, méregtelenítését, regenerálását elősegítő, intenzív hatású, lávaköves kezeléssel egybekötött, hangtállal záró, különleges testmasszázs rituálé (90 perc).
Kifejezetten ajánlott immunhiány, energia hiány, betegség, kemoterápia, depresszió, levertség, skoliózis esetén. Az öngyógyító folyamatokat serkenti. Autoimmun betegségek esetén is biztonságos!

KIEGÉSZÍTŐ ESZTÉTIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

Kíméletes szempilla – és szemöldökfestés, formázás
Szőrtelenítés – cukor, bio-, titán-dioxidos, ’selyem’ és ’zselés’ gyantával

HOLISZTIKUS SMINK, TANÁCSADÁS, OKTATÁS

Nappali és különleges alkalmi smink
Menyasszonyi smink – próbasminkkel, akár helyszíni kiszállással
Sminktanácsadás és egyéni oktatás – magánszemélyeknek és sminkeseknek

EGYÉB HOLISZTIKUS SZOLGÁLTATÁSOK

Fitoterápiás tanácsadás, természetgyógyászati állapotfelmérés
Asztrológiai tanácsadás – okleveles asztrológustól