VÉLEMÉNYEK


H. Mónika 

Nagyon köszönöm hogy meggyógyítottad az ekcémám.

március 20, 2016 - 3:04 DU.

B. Ica 

Csodálatos élményben volt részem: kipróbáltam az ImmunEnne aromaterápiás, lávaköves testkezelést! Egészen varázslatos volt, mindenkinek csak azt tudom javasolni: ha jót akar magának, próbálja ki. Tökéletes ellazulás és mély relaxáció volt, miközben azt éreztem, hogy az olajok szinte “ütnek”, a maguk finom módján persze. Számomra a kezelés életörömöt jelentett, teljes feltöltődést adott, pompásan éreztem magam tőle. A közvetlen hatása egész nap tartott, számos jelét éreztem annak, hogy az olajok és a kezelés hatása még fizikai szinten is dolgozik, és a kezelés adta jó érzés és kiegyensúlyozottág még egy hét után is megmaradt. Köszönöm szépen!

március 20, 2016 - 3:01 DU.

R. Adrienn 

Az ImmunEnne kezelés számomra nagyon kellemes volt, az illóolajok sokasága és összhangja teljesen megnyugtatott. Intenzív, pihentető kezelés volt. Volt, hogy belealudtam, volt, hogy színeket láttam. A kezelés után a testem intenzív tisztulással reagált, feltöltődött, megszépült. Körülöttem elég sokan köhécseltek, de én felvértezett immunrendszeremmel megúsztam ezt. Alig várom a következő alkalmat! Igazi puha, meleg kényeztetés!

március 20, 2016 - 2:59 DU.

K. Gabi 

Már kétszer voltam Csillánál ImmunEnne kezelésen és egyre jobban szeretem. A kezelés alatt 100%-osan el tudok lazulni, megszűnik a külvilág és az illóolajok és Csilla érintése által eljutok a teljes feltöltődés, problémamentesség állapotába. A hatás fizikailag is napokig tart, sokkal energetikusabb vagyok, de számomra a legjobb, hogy lelkileg sokkal könnyebb leszek, megtisztulnak a gondolataim is, mintha lebegnék. Alig várom a következőt:)

március 20, 2016 - 2:57 DU.

T. Niki 

Csillával közel egy éve talákoztam. Az akkoriban újonnan nyíló szalonjába kértem tőle időpontot egy hagyományos kozmetikai kezelésre. Már a kozmetikába lépve azonnal feltűnik a kellemes légkör, nyugtató energiák lengik körbe a helyiséget. Minden letisztult fehér és lila színekben pompázik, a polcokon kis fémangyalkák figyelnek. Azonnal éreztem hogy nekem ide még vissza kell jönnöm, itt még valami “dolgom” van. A következő alkalmakkor kipróbáltam az aromaterápiás testkezeléseket is. A kezelések előtt Csilla személyre szabottan egy fizikai-lelki állapotfelmérést követően választja ki a kezelés alatt használt illóolajokat. Közben a vendég kellemes ráhangolódásáról illóolajválasztó és pozitív gondolatokat megerősítő kártyák is gondoskodnak egy csésze tea kíséretében.

Az aromateápiás testkezelések az embert egy teljesen más dimenzióba repítik. Nekem az első alkalommal tapasztalt élmény meghatározó volt. Régi életek színes bevillanó emlékképei és a kezelés után az érzés, hogy újra kezdek emlékezni, hogy honnan jöttem.. Így kezdődött az illóolajok iránti bizalom kiépülése, melyek minden alkalommal visszavezettek egy régi életbe.

Pár hete ezen élmények után volt lehetőségem kipróbálni egy új , hatalmas energialökettel felérő, még intenzívebb emlékképek felbukkanását előidéző kezelést, az ImmunEnne-t is. Az ImmunEnne alatt tapasztalt élményeim teljesen más, mélyebb szintű élmények, melyek magasabb tudás előhívására is hivatottak. Az első alkalommal mély meditációs állapotban egy tiszta helyen érzi magát az ember. Biztonságban… A kezelés alatt kb 1.5 ml illóolaj végzi a munkáját és hozza elő a rég elfeledett tudást. A forró lávakövek kellemesen melegítik a testet. Szinte tisztán érezni, ahogyan áramlik az éltető energia. Minden ImmunEnne kezelést követően valami más bukkan fel a lélek mélyéről. Érzések, gondolatok.. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tudni szeretné hogy honnan jött es legfőképp hogy hová tart…

március 20, 2016 - 2:54 DU.

M. Fanni 

Angyali érintés az angyali Csillától! ♥ Köszönöm a bizalmad és, örülök, hogy megismertelek! 🙂

július 7, 2015 - 8:08 DU.

Sz.Szilvia 

A masszàzsra szavakat nem talàlok! 🙂 imàdtam

július 7, 2015 - 8:07 DU.

A.-N. Zsófi 

Csilla egy csoda, amit csinál az is csoda, erre született, és akit Hozzá sodor az élet csak hálás lehet érte! Ez a véleményem.:)

július 7, 2015 - 8:05 DU.

M. Kinga 

Ismerősöktől hallottam a holisztikus aromaterápiás kezelésről es bár igyekeztem utánajárni, mit takar valójában, amíg ki nem próbáltam, nem igazán értettem, hogy mi is ez pontosan. Mint dolgozó kisgyerekes anya nem éppen arra volt szükségem, hogy beüljek egy „átlagos”kozmetikába, hanem éreztem, hogy ennél többre vágyom. Kényeztetésre, feltöltődésre, stb. Csillát már korábban ismertem, de közel fél év telt el, mire bejelentkeztem hozzá. És igen, nehéz megfogalmazni, mi is történt valójában… Személyre szabottan állítja össze a cseppeket és ahogy elkezdett ezekkel az olajokkal masszírozni, egyre jobban ellazultam, de az igazi meglepetés utána következett. Napokig kiegyensúlyozott voltam es bármerre jártam, azt kérdezték tőlem, mi történt velem, mert ragyog a bőröm es eltűnt minden fáradtság nyoma, pedig ugyanannyit dolgoztam es a gyerek ugyanúgy kelt éjszaka… Mintha egy spirituális utazásban, megtisztulásban vettem volna részt, és ez kihatott mindenemre, úgyhogy alig várom a következő alkalmat.

szeptember 24, 2014 - 7:58 DE.

Ny. Szilvi 

Test és lélek harmóniába kerül. A hétköznapok felgyorsult, pörgős forgatagából egy megújulást és feltöltődést kapok minden alkalommal. Csilla személyisége és szakmai elkötelezettsége adja a kezelés különlegességét.

szeptember 24, 2014 - 7:58 DE.

G. Eszter 

Igényes nőként és végzett kozmetikusként magas elvárásaim vannak a kozmetikai kezelésekkel kapcsolatban. Sok helyen megfordultam már, de mindenhol találtam valami hibát, ahol jól tisztítottak, ott rosszul masszíroztak, ahol jól masszíroztak, ott a termékekkel kapcsolatban voltak fenntartásaim. Csillát évek óta ismerem és szeretem, úgyhogy amikor megtudtam, hogy holisztikus kozmetikusként kezdett dolgozni, nem volt kérdés, hogy elmegyek hozzá, és nem csalódtam. A kezelés az első perctől az utolsóig nagyon kellemes és pihentető, a személyre szabott illóolaj-kombinációkat Csilla mindig a bőröm aktuális állapotához igazítja, és pár hónap rendszeres látogatás után már érezhetően javult az amúgy “problémás” bőröm. De Csilla sokkal többet ad ennél, a kezelések szinte spirituális élményekké válnak, az ember kiszakad a mindennapok rohanásából és egy rövid ideig csak a saját lelkével kell foglalkoznia.

szeptember 24, 2014 - 7:57 DE.

S. F. Szilvia 

Csilla birodalma egy földi paradicsom. Ezalatt azt értem, hogy a rohanó, gyors élet mellett, amit élek, a nála töltött kezelés alatt megáll az idő. Az összes feszültség, stressz megszűnik, mert nem csak az arcomat simogatja, hanem a lelkemet is! Olyan érzéke van, mint ami keveseknek, mert mindig tudja, hogy mire van szükségem, és nem csak a szakmai tudását használja, hanem a szívét is, es ennél nagyobb kincs nincs!!!!!

szeptember 24, 2014 - 7:57 DE.

Zsófia B. 

Having tried a “Relaxenne” treatment I can warmly recommend Csilla’s Salon. You will benefit from a highly professional treatment with holistic approach and have a most relaxing one-hour break from everyday’s routine.. and for Those interested, Csilla’s bridal make-ups are also excellent, take my word for it. 🙂

szeptember 24, 2014 - 7:37 DE.

A. P. Zsuzsanna 

Eddig mindig féltem a kozmetikustól, mert fájdalmas volt és mindig vörös fejjel távoztam. Csillánál nem csak a kezelés fantasztikus és személyre szabott (szakértelmének köszönhetően), hanem lelkileg is feltölt. Mindenkinek maximálisan ajánlom és köszönöm Csilla 🙂

szeptember 24, 2014 - 7:34 DE.