BIO Bővebben

Kozmetikus, kicsit másképp…

Több mint 10 éves sikeres sminkmesteri múlttal a hátam mögött, 2 gyermek édesanyjaként, holisztikus kozmetikusként ismertem fel, hogy nem elég, ha csak a kozmetikumok segítségével próbáljuk meg előnyösebbé tenni megjelenésünket, hanem elengedhetetlen figyelmet fordítani Lelkünkre és Szellemünkre is, hogy Önmagunkkal és Környezetünkkel is Egységbe kerülhessünk.

2005-2009-ig az Estée Lauder/MAC Cosmetics trénereként a Közép Európai Régió magyar és cseh sminkeseinek képzéséért feleltem. A MAC Cosmetics számos nemzetközi Masterclass továbbképzésén vettem részt, tréningeket, MAC in Mode, MAC Technique előadásokat tartottam, divatbemutatókon, fotózásokon, filmes, színpadi és TV-s produkciókban működtem közre. Ekkortájt tehát igencsak pörgős, nyüzsgős, utazós életet éltem. Aztán a gyermekvállalás nagy változásokat hozott az életembe. GYES mellett az Estée Lauder/Bobbi Brown Cosmetics sminkmestereként, menedzsereként is dolgoztam, majd külsős trénerként tartottam tréninget az új magyar és cseh sminkeseknek, végül tehát a brand külsős segítője lettem.

hol01

2013 őszétől szabadúszóként vállalok megbízásokat és sminkes oktatást, hogy a családra és a kozmetikára is több időm maradhasson, és minél többet foglalkozhassak a varázslatos aromaterápiával is. A FOTOFAVE makeover csapat kreatív tagja 2015-ig voltam. A FASHIONFAVE online magazin szerkesztője 2017-ig voltam, a holisztikus smink kapcsán pedig A SZÉPSÉG DIMENZIÓI Facebook oldalt szerkesztettem.

Holisztikus kozmetikát az Attractive Szépség Akadémián tanultam, ahol egyik Mesteremtől, Tuba Rózsa természetgyógyász, asztrológus és életmód tanácsadótól nem csupán a ’szakmát’ volt szerencsém tanulni, hanem egy merőben új, komplex élet szépítészeti szemléletet is kaptam. Rózsa új kapukhoz vezetett, életemet teljes mértékben megváltoztatva.
 
 
 
hol02

Az asztrológia női oldalával Dévainé Farkas Katalin Hold tanfolyamán ismerkedtem meg, és a Nap energiákat képviselő Dévai Attila okleveles asztrológustanárral való konzultációim szintén meghatározó élményt és felismeréseket hoznak számomra.

A Panarom aromaterápiás termékekkel kislányom születésére való felkészüléskor találkoztam először. Nyulas Jolán szülésznő kezei között, egy nehéz és előzetes császárba torkolló szülés után nem sokkal, életem legnagyobb élménye volt Jázmin Napsugár megérkezése a gyógynövényekkel, homeopátiával és illóolajokkal támogatott természetes születése. Különleges kisfiam, Marci ugyancsak inspirált a testet, lelket és szellemet egységben kezelő szemlélet szerint ható illóolajok világának mélyebb megismerésére. Nálunk otthon már természetes,hogy a lakásban is mindig illóolajokat párologtatunk, illóolajos fürdőkkel, masszírozásokkal, gyógyteákkal kényeztetjük egymást, illetve szükség esetén gyógyítjuk magunkat…

Kislányom is már lelkesen magyarázza és mutatja mindenkinek, hogy mi a különbség az érintés és a masszírozás között, kisfiam pedig maga kéri, hogy keverjek neki ’varázsolajat’, ha például megcsípte egy szúnyog, vagy éppen nincs kedve iskolába menni, hiszen a ’varázsolajok’ szerinte is mindenben tudnak segíteni…

hol03

Második szülésem után tehát egyenes út vezetett Feller Adrienne és Tobai Ágota csodálatos világába, ahol okleveles Panarom Szépségterapeuta, majd Aromaterapeuta, illetve Professzionális Adrienne Feller Szépségterapeuta lettem. Az Aromaterapeuta Intézet hallgatójaként folyamatos továbbképzéseken veszek részt, amely által minden egyes alkalommal sikerül nem csupán szakmai tudásomat bővíteni, hanem intenzív megerősítést is kapnom arról, hogy a hosszú út, amelyen elindultam, kétségtelenül az Út számomra Önmagam megismeréséhez, félelmeimnek felismeréséhez és oldásához valamint Mások tényleges segítéséhez. Aki ugyanis az illóolajok varázsa által megéli az Egység élményt Önmagával és Környezetével, az képessé válhat ennek a Szeretet teljes állapotnak a továbbadására is. Véleményem szerint ez is a holisztikus kozmetika titka. Fontos tudni, hogy a kezelések során alkalmazott PANAROMF, ADRIENNE FELLER termékek olyan prémium kategóriás illóolajok, növényi olajak, növényi kivonatok, kész termékek és kozmetikumok, amelyek kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, állatkísérletektől mentesen. A felhasznált illóolajok szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra is igazoltan alkalmas, megbízható kemotípusok. A PANAROM által forgalmazott illóolajokat Franciaországban, Belgiumban, Kanada egyes részein és Japánban nemcsak természetgyógyászok, de kórházak is alkalmazzák terápiás célokra. Feller Adrienne metódusa pedig valóban maga a csoda, szavakkal le lehetne írni ugyan, de a megtapasztalás élménye mindenkinél más és más. Közös bennük viszont az, hogy a bőr megszépítésén túl, mindig valamiféle mélyebb szintű pozitív érzésekről, gondolatokról számolnak be a Vendégek a kezelések után.

hol04

Kozmetikusként a Beauty Bar Galaxy szépség csapatától elköszönve, 2014. júliusában alapítottam az Angyali Érintés Kozmetika Szalont a 12. kerületben, a Kék Golyó utca 4. szám alatt, ahol a holisztikus szemlélethez méltó közegben tudom fogadni a megújulásra vágyó nőket, lányokat, férfiakat és serdülő kamasz fiúkat, előzetes időpont egyeztetés alapján. Igen hölgyeim és uraim, a holisztikus kozmetika nemcsak a nőket illeti meg!

Smink készítés és tanácsadás során a kiváló minőségű MAC és Bobbi Brown dekorkozmetikumokat alkalmazom. Ars poetica-m megtanítani a nőket arra, hogy meglássák Önmagukban is a csodát, emlékezzenek belső és külső szépségükre egyaránt. Hiszen mindannyian egyediek vagyunk és különlegesek, Önmagunk mélyebb megismerése pedig az első lépés ahhoz, hogy felelősséget tudjunk vállalni saját életünkért és másokat is segíthessünk útjukon.

 

 

Üdvözlettel,

hol05

Horváth Csilla